Αποστολή & Επιστροφές

Πληροφορίες Αποστολής και Κόστος Μεταφορικών


Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών με την συνεργαζόμενες εταιρείες courier (ACS, Speedex) ή μεταφορική εταιρεία αν υπερβαίνει κάποιο βάρος.
Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:

  • για αγορές κάτω των 80€ τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 3€ και το κόστος αντικαταβολής 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 80€ και έως 25kg δωρεάν μεταφορικά, κόστος αντικαταβολής 2€ .
  • για αγορές άνω των 200€ δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και η πληρωμή γίνεται είτε με κάρτα είτε με απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό.
  • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 25 kg κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσου και online tracking.
  • *Από τις παραπάνω συνθήκες εξαιρούνται τα προϊόντα της κατηγορίας “Άμμοι γάτας” καθώς πρόκειται για προϊόντα με μεγάλο βάρος και πολύ μικρή κερδοφορία , η οποία δεν υπερβαίνει τα μεταφορικά τους. Έτσι κάθε άμμος έχει σταθερά έξοδα αποστολής ανεξάρτητα το κόστος της παραγγελίας.
  • *Από τις παραπάνω συνθήκες εξαιρούνται επίσης ογκώδη προϊόντα όπως (κλουβιά,σπιτάκια,κλουβιά μεταφοράς) τα οποία έχουν σταθερά έξοδα αποστολής ανεξάρτητα το κόστος της παραγγελίας.

Η πληρωμή με Κάρτα ή Κατάθεση δεν έχει καμία επιβάρυνση.

Η συνεργαζόμενη εταιρία courier είναι η ACS Courier και Speedex.

Αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με διαφορετική εταιρία courier μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας αλλά υπάρχει επιβάρυνση του κόστος των μεταφορικών.
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν! Πριν περάσετε από το κατάστημα μας παρακαλώ τηλεφωνήστε μας ώστε να βεβαιωθείτε πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη.  
Αποστολές στο Εξωτερικό
Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και στο εξωτερικό για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταφορικά.

Επιστροφές προϊόντων – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Πολιτική Επιστροφών


Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.
To medvedclinic.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής.

Όροι Επιστροφής

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί..
  • Το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.


Προσοχή! Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας.

Διαδικασία Επιστροφής


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνετε να επικοινωνείτε πριν από κάθε επιστροφή τηλεφωνικά μαζί μας στο  2731020999, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της επιστροφής να κανονιστούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.


Διαδικασία επιστροφής: Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με το οποίο έγινε η αποστολή από εμάς. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών. Με το που θα λάβουμε το δέμα σας θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του (εντός 3 εργάσιμων ημερών) ή την πίστωση της αξίας του (εντός 10 εργάσιμων ημερών) .


Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής/αλλαγής οφείλετε σε λάθος του medvedclinic.gr ή σε ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το medvedclinic.gr, διαφορετικά τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, ή το προϊόν φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


​Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2731020999, είτε μέσω email στο [email protected].

Ειδοποίηση Διαθεσιμότητας Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις το προϊόν γίνει διαθέσιμο!
X